За нас

Arcor

Arcor e водеща мултинационална компания, символ на постоянен растеж, иновации и устойчиво управление. Фирмата е с дългогодишна история и традиции. Основана е през 1951 г., когато отваря своята първа фабрика за бонбони в Аройто – малък град в сърцето на Аржентина, разположен в провинция Кордоба.

Компанията е специализирана в производството на захарни изделия, бисквити и крекери, шоколад, сладолед, основни храни и хранителни добавки. Arcor е вертикално интегрирана компания със силни агробизнес и опаковъчни подразделения, което и позволява да гарантира най-доброто качество на най-добра цена. Arcor използва само най-качествени съставки и произвежда своите продукти по най-високите международни стандарти.

Bagley Latinoamérica S.A., съвместно предприятие между Arcor и Danone, е лидер в производството на бисквити, алфахорес и зърнени храни в Латинска Америка.

Arcor е световен лидер в производството на твърди бонбони.

Разполага с 45 производствени бази в Аржентина, Бразилия, Чили, Мексико и Перу, завод в Африка и търговски офиси в Испания, Китай, САЩ, Мексико, Аржентина, Боливия, Еквадор, Парагвай, Уругвай и Венецуела. Изнася своите продукти в над 100 страни по целия свят.

В компанията работят повече от 20 000 души с убеждението, че интеграцията на различни култури обогатява светогледа ни.

Научете повече тук  www.arcor.com

Hogareñas

Hogareñas е линия вкусни и хрупкави крекери и бисквити, които са идеални за хапване по всяко време. Марката предлага разнообразие от полезни продукти със семена и зърнени култури, със съдържание на фибри и Омега 9, с  0% трансмазнини и 0% холестерол.

Бисквитите се отличават със своята приятна, хрупкава текстура и балансиран вкус, в който се долавят семена, късчета плодове или шоколад.

Тяхното име „Огареняс“ в превод от испански означава „домашни“ и подсказва качествата на бисквитите – създадени с грижа и внимателно подбрани съставки. 

Hogareñas са подходящи за всяко време на деня, за всяко място – в офиса, у дома, на улицата, с приятели, за всяка ситуация и настроение, за самостоятелно хапване или съчетани с различни дипове и добавки.

Те са точно това, което искаш!