Здравословна диета с HOGAREÑAS

Здравословното хранене е от съществено значение за поддържане на добро здраве, тонус и настроение. Бисквити HOGAREÑAS са добър избор за всеки момент от деня, защото са създадени с внимателно подбрани съставки и съдържат фибри, семена и високоолеиново слънчогледово масло, които подобряват тяхната хранителна стойност.

Фибрите – задължителни за здравословната диета

Фибрите се намират в различни храни, включително и в здравословните бисквити HOGAREÑAS. Те подпомагат храносмилането и подобряват функцията на червата. Като част от здравословната диета, фибрите могат да помогнат за предотвратяване на запек и затлъстяване, както и за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет и др.

Високоолеиновото слънчогледово масло и неговите предимства:

В крекерите HOGAREÑAS  се използва високоолеиново слънчогледово масло. То е богато на мононенаситени мазнини, които се смятат за „добрите“ мазнини. Това масло е полезно за поддържане на нормалните нива на холестерола в кръвта и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.

Семената – богати на полезни вещества

Семената са богат източник на хранителни вещества, ще ги откриете в крекерите „Шест семена“ на HOGAREÑAS. Киноа, амарант, лен, овес, черен сусам, мак са изключително богати на фибри и на мононенаситени и полиненаситени мазнини, които са полезни за здравето на сърцето. Тези мазнини помагат да се намали нивото на „лошия“ холестерол в кръвта и да се повиши нивото на „добрия“ холестерол. Семената съдържат и високи нива на антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали в организма. Те съдържат витамини и минерали, като витамин Е, витамин В комплекс, магнезий, желязо и цинк. Тези хранителни вещества са важни за поддържането на здрава имунна система, енергийно равновесие и общо здравословно състояние.

Голямото предимство на бисквити HOGAREÑAS е, че освен че са много вкусни, те носят ползи за здравето, затова могат да се хапват с удоволствие и без угризения във всеки момент на деня.

Сподели: